fbpx

Despre noi

fermierbun.ro / Despre noi

Cum ar fi sa nu mai fii nevoit sa te duci la piata pentru produse proaspete si sanatoase si totusi sa le ai mereu la indemana?

Asta este intrebarea pe care ne-am pus-o noi, atunci cand „a face piata” a devenit o activitate mai grea decat eram obisnuiti. Mereu am fost fascinati de puterea roditoare a pamantului romanesc si mereu ne-am dorit sa sprijinim agricultura romaneasca sa isi atinga potentialul real.

Solul nostru, resursele noastre si oamenii simpli care muncesc pamantul autohton merita sa fie valorificate, cunoscute si ajutate sa supravietuiasca si sa se dezvolte chiar si in cele mai dificile momente.

Un altfel de mod de a face piata…

Produsele romanesti naturale nu mai sunt atat de accesibile cum erau odata. Fermier Bun alege exact acele fructe, legume, verdeturi si lactate pe care le gasesti in gospodariile taranilor romani si ti le pune la dispozitie intr-o piata virtuala menita sa te ajute atat pe tine, cat si pe bunii nostri fermieri locali.

Povestea noastra

Din iubire pentru roadele pamantului romanesc. Din grija pentru tine. Din dorinta de a ajuta fermierii romani, s-a nascut Fermier Bun

De mici copii obisnuiam sa mergem la tara la bunici. Acolo ne-am delectat pentru prima data cu aroma si prospetimea fructelor si legumelor 100% naturale, crescute cu grija si dragoste de catre batranii nostri, dupa metode mostenite din generatie in generatie. Acolo ne bucuram de gustul laptelui natural, de cartofii abia scosi din pamant, de verdeturile cu adevarat aromate.

Ne amintim si acum cu mult drag cum bunica ne punea sa plivim rosiile sau sa udam cartofii. Uneori o urmaream cum cu dragoste si migala planta ceea ce avea sa creasca in cateva luni in sanatate curata. Pe atunci nu intelegeam cat de norocosi suntem ca avem la indemana astfel de produse proaspete, naturale si sanatoase. Era o bucurie cand bunica pregatea vestita ei salata de rosii, sau branza dulce cu smantana si marar sau delicioasa ciorba de loboda cu leustean proaspat abia smuls din gradina. Sa nu mai vorbim de placinta cu dovleac sau mar cu aroma imbietoare de scortisoara.

Vremea a trecut, iar respectul fata de pamantul si produsele romanesti s-a diminuat si el treptat. Acum importam ceea ce fermierii nostri buni produc deja pe plaiurile mioritice. Acum cumparam rosii fara gust si legume vestede in interior, tratate cu tot felul de substante chimice daunatoare organismului. Copiii nostri rareori ajung sa cunoasca gustul adevarat al fructelor si legumelor autentic romanesti.

Cand ne-am dat seama ca vrem sa le oferim produse cu adevarat sanatoase copiilor nostri, cand am realizat cat de important este sa eficientizam activitatea de „a face piata” si cand am realizat cat de mare nevoie au ai nostri fermieri de sprijin, s-a nascut Fermier Bun.

De ce sa alegi #fermierbun?

 • Ai acces la fructe si legume de sezon proaspete, naturale si 100% romanesti
 • Poti oferi familiei tale o alimentatie sanatoasa si echilibrata.
 • Nu mai pierzi vremea deplasandu-te la piata sau la supermarket
 • Nu mai stai cu grija faptului ca fructele si legumele pe care le consumi sunt tratate si periculoase pentru organism
 • Sprijini agricultura romaneasca alaturi de noi
 • Primesti produsele extrem de rapid, proaspete si ambalate corespunzator, direct la usa ta.

Cu ce suntem noi diferiti?

 • Avem fermieri cu adevarat buni: suntem foarte atenti atunci cand alegem fermierii cu care colaboram. Ii vizitam si luam decizii in functie de criterii bine stabilite. Urmarim procesul de productie, de la samanta la recolta si avem grija sa fie respectate toate normele in vigoare.
 • Nu vindem nimic din ce nu am cumpara pentru noi: Fermier Bun a fost mai intai nevoia noastra de a oferi familiei noastre o alimentatie corecta si sanatoasa.
 • Nu vorbim despre concepte „bio”, „eco”, „veggie”…ci ne ghidam dupa principiile autentice ale agriculturii romanesti clasice.
 • Suntem extrem de atenti la modul de livrare si ambalare a produselor noastre. Controlam temperatura, traseul si intregul proces logistic.

Ce inseamna pentru noi un fermier bun?

 • este responsabil si atent
 • isi cunoaste foarte bine produsele si meseria
 • respecta pamantul si natura
 • cultiva cu dragoste si grija, ca pentru sine
 • este foarte atent la normele de pastrare, siguranta si calitate
 • pastreaza integralitate produselor sale, evitand substantele toxice.
 • nu iti vorbeste din carti, ci din experienta si traditie
 • foloseste metode de cultivare, recoltare si productie bazate pe agricultura clasica, mereu in armonie cu natura.

Din experientele clientilor nostri

Enable Notifications    OK No thanks