fbpx

Termene si conditii

fermierbun.ro / Termene si conditii

Termene si conditii

Folosirea acestui site, implica acceptarea termenilor si conditilor prezentate mai jos. Recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

1. Definitii

Site – platforma online accesibila la adresa www.fermierbun.ro incluzand toate informatiile prezentate si toate serviciile puse la dispozitie in acesta
Utilizator – orice persoana fizica sau juridica care acceseaza continutul site-ului si/ sau serviciile disponibile in acesta
Vanzator – LUCAS ONLINE VISION S.R.L.-D. cu sediul social in Municipiul Bucuresti, B-dul Banul Manta, Nr 16, Bloc 27, Scara B, Ap 98, Judet Bucuresti, sector 1 si punct de lucru – Bacania FermierBun.ro in Soseaua Stefan cel Mare, Nr 15, parter, (Parcul Circului de Stat) sector 3, Bucuresti, avand numar de ordine in Registrul Comertului J15/305/08.05.2015, Cod Unic de Inregistrare 34474246, email office@fermierbun.ro
Cumparator – orice persoana fizica sau juridica care plaseaza o comanda pe Site
Produse si servicii – orice produs si serviciu incluse in comanda si care urmeaza a se furniza Cumparatorului de catre Vanzator
Comanda – document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile, iar Cumparatorul este de acord sa primeasca respectivele Bunuri si servicii si sa achite contravaloarea acestora
Contract – o comanda confirmata de Vanzator

2. Plata comanda

Valoarea minima a unei comenzi este de 100 Lei.
Plata produselor comandate, conform acestor “Termeni si Conditii” se poate numerar in momentul livrarii, online cu cardul bancar (securizat prin procesator online MobilPay.ro), prin Revolut sau prin Ordin de Plata.
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda.
Confirmarea comenzii se face dupa receptionarea platii

3. Livrare comanda

LUCAS ONLINE VISION S.R.L.-D. isi rezervă dreptul de a informa Cumparatorul privind livrarea comenzii printr-o metoda de comunicare adecvata, inainte de onorarea acesteia.
Livrarea se face in Bucuresti in zilele de miercuri si vineri.
Comenzile inregistrate pana marti orele 18 vor fi livrate miercuri, iar cele pana joi ora 18 vor fi livrate în cursul zilei de vineri.
Transportul este GRATUIT pentru toate comenzile care au o valoare de minim 100 lei.
Livrarea produselor se va face la domiciliul, sediul sau adresa indicată de client.
IMPORTANT: este responsabilitatea Cumparatorului de a fi prezent in ziua si la adresa stabilite pentru receptia comenzii

4. Returul

LUCAS ONLINE VISION S.R.L.-D. comercializeaza produse din categoria celor alimentare. Conform legislatiei in vigoare (ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta – art. 12, pct. a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta – art. 3, pct. (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca, nu pot fi denuntate unilateral. Odata produsele primite, acestea nu mai pot fi returnate.
Produsele cumparate pot fi refuzate la momentul livrarii doar daca acestea nu corespund calitativ și cantitativ cu comanda initiată de Cumparator.

5. Dispozitii finale

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii cauzate de produsele si serviciile comercializate pe Site si care nu sunt deja tratate de niciun articol din prezentul document, se vor solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre Cumparator. In cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti competente.
Fiind de acord cu aceasta forma a “Termenilor si conditiilor” de utilizate a Site-ului, Cumparatorul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a Site-ului.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Vanzator fata de orice Cumparator este valoarea sumei incasate de catre Vanzator de la acesta.

Enable Notifications    OK No thanks