fbpx

Cum se depozitează alimentele de la FermierBun pentru mai mult timp în frigider după ce a sosit comanda online?

Cum se depozitează alimentele de la FermierBun pentru mai mult timp în frigider după ce a sosit comanda online?

FermierBun.ro îți arată cum să păstrezi alimentele fresh pentru a le consuma cu plăcere. 

O alimentație sănătoasă înseamnă un aport crescut de minerale și vitamine. Cu cât sunt mai colorate alimentele și variate, cu atât ne bucurăm de energie și bună dispoziție. Ce mod mai bun cunoști pentru a te a bucura de primăvară în farfurie, decât preparând o salată cu ridichi crocante, ceapă verde proaspătă, salată verde și mărar plin de aromă. Mhh… este rețeta perfectă pentru trezirea simțurilor. Toate aceste ingrediente sunt livrate în fiecare primăvară, așa cum te-ai obișnuit, prin piața online adusa de FermierBun.ro de la un click distanță direct la ușa ta.   

Dar ce faci când nu ai timp să consumi produsele vegetale în scurt timp? 

Ștevia, pătrunjelul, urzicile, spanacul, loboda, se păstrează proaspete un timp îndelungat în frigider dacă ții cont de modul în care le depozitezi. FermierBun.ro îți împărtășește un secret: spală verdețurile, usucă-le cu un prosop de hârtie și aranjează-le în frigider în pungi sau în recipiente (caserolă) cu capac. În acest mod te poți bucura de verdețuri proaspete, așa cum au fost livrate, un timp îndelungat. 

Știai că, verdețurile nu ar trebui să fie depozitate împreună cu fructe? Da, această problemă se remediază prin depozitare corespunzătoare. Etilena este un hormon vegetal care ajută la coacerea accelerata a fructelor, dar este și vinovată pentru faptul că grăbește alterarea alimentelor cu care ia contact. De aceea, merele și bananele este bine să nu fie ținute împreună cu alte alimente care se pot altera astfel. 

Ce poți să faci cu legumele pe care nu le poți consuma imediat? 

Legumele pot fi congelate și depozitate până la 1 an dacă utilizezi această metodă simplă. Tot ce trebuie să faci este să fierbi legumele timp de 1-2 minute, după care să le treci în apă rece pentru a opri gătirea. Suntem familiarizați cu această metodă la gătirea pastelor italiene. Acum legumele pot fi congelate și depozitate corespunzător. 

Sperând că iți sunt de folos aceste informații livrate cu drag, te aștept și săptămâna viitoare la o nouă porție de prospețime cu produse alimentare aduse de FermierBun.ro la ușa ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Enable Notifications    OK No thanks