fbpx

FermierBun.ro

1

Alege legume și fructe crescute NATURAL

Plantele sunt crescute după metode transmise din generaţie în generaţie, fără substanţe chimice nocive, fără seminţele modificate genetic.

2

Noi le luam DIRECT din grădina producătorului

Produsele noastre provin din recolta micilor fermieri locali, obținută cu trudă și grijă pentru semeni și pământ.

3

Ti le livrăm GRATUIT la domiciliu

Te scutim de drumurile la piață și îți aducem produsele dorite direct la ușa ta, fără costuri suplimentare.

Produsele noastre

Produsele noastre

Din poveștile fermierilor noștri – Familia Tecu

“Noi suntem frații Tecu Marian, Mitică, Andrei, Florin și Ion și, împreună cu părinții, soțiile și copiii noștri, suntem peste 40 de persoane care de dimineață până seară, de luni până sâmbătă, în afara zilelor de sărbătoare sau a duminicilor, când ne găsești des la biserica, tot anul suntem în câmp sau în seră. De 6-7 generații, de când își aduc aduc aminte părinții noștri, suntem producători de legume și verdețuri și asta știm să facem cel mai bine. Provenim din Băleni Sârbi, Dâmbovița, una dintre cele mai productive zone ale Munteniei și ne găsești la tarabele din piețele agroalimentare din București: Obor, Rahova, Dămăroaia și altele. Lumea ne cunoaște de “sârbi”, dar noi ne tragem de fapt din familii de bulgari, care au venit să muncească la nord de Dunăre pe pământurile Boierului Belanu cândva prin secolul 18. Producem cu mândrie legume și verdețuri proaspete și sănătoase, de sezon, cu mare grijă față de pământ și semeni.”

Despre FermierBun

FermierBun reprezintă, pe scurt, o piață mutată în mediul online. Este un proiect dedicat atât fermierilor, cât și consumatorilor, punând la dispoziție un spațiu digital de întâlnire a cererii cu oferta de produse proaspete și naturale. Am dorit să le oferim fermierilor șansa de a-și comercializa produsele accesând o piață de desfacere acordată la realitățile vieții cotidiene iar consumatorilor o alternativă la modalitatea clasică de “a face piața”. Eficientizăm, astfel, timpul pe care îl acordă ambele părți activităților de vânzare, respectiv cumpărare, și eliminăm riscurile pe care acestea le implică în această perioadă.

Piață online pentru a ajuta fermierii

Prin intermediul conceptului de piață virtuală pe care l-am dezvoltat, sprijinim fermierii de talie mică și medie care se confruntă cu dificultăți în comercializarea produselor în această perioadă, preluându-le oferta spre promovare și vânzare. Utilizând uneltele specifice mediului online, eficientizăm întregul proces de vânzare, livrând produsele din grădina fermierului direct la domiciliul consumatorului. Astfel, fermierul nu mai are grija stocurilor, întregul proces logistic este facilitat iar expunerea în mediul online îi poate aduce noi oportunități, devenind în acest mod mai vizibil către o arie nouă de clienți.

Sursă sigură pentru alimentație sănătoasă

O alimentație sănătoasă și echilibrată se bazează, în mare parte, pe consumul de produse cât mai puțin prelucrate și tratate cu agenți chimici, însă, de cele mai multe ori nu putem avea încredere în proveniența fructelor și legumelor pe care le consumăm. FermierBun.ro propune o listă de fructe și legume proaspete, de sezon, selectate de la producători locali care utilizează metode clasice de agricultură, respectă pământul pe care îl cultivă, oferindu-ne astfel produse românești care au gustul, forma și culoarea pe care doar natura le oferă. Exact ca cele din grădina bunicii!

Din experientele clientilor nostri

Enable Notifications    OK No thanks